Skip to main content

WOO MOODBOOK

Wat als …. je de feelgood vibe van je huis ook kon doortrekken naar je tafel en je je gasten aan de meest gezellige tafel kon ontvangen?

“Goh.. klinkt zalig, maar geen tijd, niet echt veel zin om mij een weg te banen tussen de 1000-den mogelijkheden en zelfs àls ik dat wel had, dan nog weet ik niet hoe er concreet aan te beginnen”

We kennen het allemaal: in ons hoofd ziet onze tafel er een tijdje voor de festiviteiten uit als een Pinterest setting, maar zelf thuis zo’n tafel nabootsen kan heel lastig zijn en eens de dag dan aanbreekt, geraken we niet verder dan de servietten wat anders leggen en eventueel een boeketje of wat kaarsjes.

WOO to the rescue, want laat tafels dekken nu net iets zijn waar wij heel blij van worden.

Met ons nieuwe e-book, geven we je alles op een gouden plateau!

Naast wat algemene basis stylingtips- en tricks, hebben we een paar concrete settings gemaakt met spullen die allemaal nù in de winkels liggen en online beschikbaar zijn.

Het enige wat je hoeft te doen is alles even doornemen, kiezen welke van de settings het beste bij jou en je interieur past, winkelmandje vullen en klaar!

Wat mag je verwachten?

I. algemene én concrete tips en tricks bij het dekken van een tafel (o.a. kleuren en materialenkeuzes, verschillende manieren om eenvoudig servietten te plooien en naamkaartjes te gebruiken,…)

II. 4 concrete settings (moodboards) die ik voor jou heb geselecteerd binnen het huidige gamma in de winkels, met duidelijke voorbeeldfoto’s en stap voor stap uitleg hoe je alles kan leggen om jouw eigen Pinterest-proof feesttafel te dekken

III. een actuele, bijpassende online shopping list per setting van de collecties die nù in de winkel liggen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken met een maximum aan resultaat!

IV. opvolging achteraf per mail, moest er iets niet duidelijk zijn help ik je graag verder en als een product zou zijn uitverkocht, geef ik je graag een alternatief

Let’s go!

VRAAG HIERONDER JE MOODBOOK AAN

    MOODBOOK

    €35